Garantie

Moet ik zelf betalen voor een reparatie?
Wanneer het product al langer dan 2 jaar in jouw bezit is, dan is het redelijk dat je een gedeelte meebetaalt (A) aan de reparatiekosten. Indien wij door herstel de levensduur van het product kunnen verlengen, dan is het ook redelijk dat je een gedeelte meebetaalt aan de reparatiekosten (B).


A. Reparatiekosten worden naar rato van de levensduur berekend.
B. Normale slijtage aan bijvoorbeeld een harddisk, koolborstels, laserunits en alle andere mechanische onderdelen dien je altijd zelf te betalen.

Mag ik eerst een offerte zien, voordat er gerepareerd wordt?
Ja, mocht het defect door eigen toedoen zijn ontstaan, dan worden de eventuele kosten altijd voorgelegd aan jou, voordat wordt overgegaan tot reparatie. De onderzoekskosten zijn altijd voor ons. Mocht blijken dat het defect niet aan jou te wijten is, dan wordt het artikel natuurlijk kosteloos gerepareerd.

Retour aanmelden

Alle producten die bij Media-Discount zijn gekocht, kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd. Een product retourneer je in nieuwstaat, compleet en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Hoe annuleer ik mijn bestelling?
Zie je af van je bestelling? Als het pakket ons magazijn nog niet heeft verlaten, kunnen wij in de meeste gevallen de bestelling annuleren. Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!
Mijn bestelling is al onderweg, kan ik het nog annuleren?Als jouw bestelling is klaargezet voor verzending of al onderweg is, kunnen wij deze niet meer annuleren. Je kan het product weigeren aan de deur, zodat de bestelling wordt teruggestuurd naar ons magazijn. Je kan de besteling ook aannemen en retourneren in één van onze winkels of opsturen naar ons magazijn. Lees hier hoe je jouw product retour kan sturen. 
Wordt of is jouw bestelling bezorgd bij een DHL-punt? Als de bestelling na 14 dagen nog niet is afgehaald, wordt het pakket retour gestuurd naar ons magazijn. Ook kan je bij het DHL-punt laten weten dat je het product wenst te retourneren, zodat zij het direct terug kunnen sturen.